Försäljning Bar/Restaurang/Nattklubb, Pürksi, Läänemaa, Estland, Pürksi keskuse 8

Försäljning - Cod. 24037

  • Typ: Bar/Restaurang/Nattklubb
  • Område: 279 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 1

Nuckö krog till salu. Också be om hamnutveckling
Nuckö Tavern till salu. Idag är krogen öppen och verksamheten går bra, så att du kan börja arbeta direkt. Vid en viss punkt, ägarna hade en plan för att öka storleken av byggnaden och för att konstruera en andra våningen på toppen av byggnaden; det fanns en plan för att bygga sovrum och bastu hus på gården, tillsammans med campingplatser. Projekten gjordes och möjligheterna att få ekonomiskt stöd enligt de åtgärder som var föremål för diskussion också. Den nya ägaren kommer att få alla gamla handlingar som kan förnyas och användas om så önskas.

På sommaren finns det en hel del besökare både från hemlandet och utomlands (främst från Sverige / Finland) och därför, skulle nu vara rätt tidpunkt att köpa byggnaden så att alla skulle vara nytt och glänsande för den kommande upptagna med att arbeta säsong.

Byggnaden är belägen i centrum. Bredvid en skola, dagis, idrottsanläggningar (gym, bollhall, skolans stadion), hela vägen är kommunstyrelsen och en butik. Just nu finns det en stor dans och festvåning med en stor bar, biljardbord, och alla andra typer av nöjen. Det är en rimlig storlek kök, tillsammans med nödvändig köksutrustning och förnödenheter, som till denna dag ha uppfyllt kundernas behov. På sommaren är det möjligt att sitta ute och grilla. Några kilometer längre fram är Österby hamn, där du kan hålla en båt eller bara gå till havet med lokalbefolkningen.

I alla fall om du hade en barndomsdröm att köra din egen pub / bar / krog i ett boende, så är detta precis rätt plats där du kan uttrycka dig själv och gör dina drömmar.

Om du vill undersöka byggnaden, eller begära ytterligare information, så är du välkommen att kontakta mig!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB